در خیابان علامه مجلسی، بقعه ی عارف و زاهدی که بر طریق صوفیه بود، توسط شاگردش بنا شد که آرامگاه بابا قاسم اصفهان نام گرفت و گوشه ای دیگر از این شهر پر رمز و راز را با فرهنگ عارفانه ی قرن هشتم در آمیخت.
گنبد آرامگاه که هرمی شكل است، ۸ ترک دارد و در هر دو ترک آن اسما الهی به خطی خوش بر آن نقش بسته است و به كاشی کاری لاجوردی و معرق کاری معماران ایرانی مزین شده است. بر در چوبی آرامگاه بابا قاسم با خط ثلث، عبارات مذهبی حکاکی شده است. از مقابل درب که بگذریم چشممان به سر در زیبای مقبره می افتد که با خطوطی خوش بر کاشی فیروزه ای، حکایت و تاریخچه ی این بنای ارزشمند نگاشته شده است.
وارد شبستان آرامگاه بابا قاسم که می شویم فضایی نوستالژی با طاقی که قطار بندی آجری اش شما را به یاد خانه های قدیمی می اندازد، حس مطبوع خاطره بازی را در ما زنده می کند. فضای داخلی گنبد نیز با معماری خاص ایرانی طراحی شده است و آیات قران همچون گردنبندی بر گردن گنبد نقش بسته است و بر مقرنس های داخل گنبد با طرحی شطرنجی عبارت الله اکبر ٨ مرتبه نوشته شده است.
این مجموعه ی زیبا از هنر ایرانی در آرامگاه باباقاسم جمع شده و یکی از آثار ملی ایران را تشکیل داده است. آدرس آرامگاه باباقاسم اصفهان در قسمت غربی خیابان هاتف و در حوالی مسجد جامع عتیق قرار گرفته و درب های آن همه روزه برای بازدید باز است.